Looking For Anything Specific?

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika: İstanbul'da deprem! / Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Malatya - Son dakika: İstanbul'da deprem! / Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya valiliği, toplam 20 evde ağır hasar olduğu mahalle muhtarlarından öğrenilmiş olup herhangi bir can kaybı meydana gelmedeiğini açıkladı. Son dakika haberine göre malatya'nın pütürge ilçesinde sabah saat 07.19'da deprem meydana geldi. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde 4.7 şiddedinde sarsıntı hissedildi. Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Merak edilen ayrıntılar haberimizde yer alıyor. Malatyadaki son depremler için tıkla!

Son Dakika Deprem Ankara : Son Dakika Ankara Da Korkutan ...
Son Dakika Deprem Ankara : Son Dakika Ankara Da Korkutan ... from boxerdergisi.com.tr
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. Deprem, civar illerden de hissedildi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından gelen son dakika haberine göre; 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı.

Deprem çevre illerden de hissedildi.

İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Saat 18.30'da meydana gelen deprem yerin 5.0 derinliğinde gerçekleşti. Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'da korkutan deprem malatya'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya'da son dakika deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde…

Son dakika depremler, en son deprem nerede oldu gibi sorular da gündemin en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Yerin 7 kilometre altında saat 20.38'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli son dakika depremleri için tıklayın.

Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Aziz Yıldırım'dan deprem ...
Son Dakika Fenerbahçe haberleri- Aziz Yıldırım'dan deprem ... from doktorasorusor.com
Kandilli rasathanesi ise 3.7 olarak duyurdu. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu.

Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son malatya deprem haberleri anında burada. Afad verilerine göre malatya'da deprem mi oldu? Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge'de gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği duyuruldu. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Saat 18.30'da meydana gelen deprem yerin 5.0 derinliğinde gerçekleşti. Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz.

Afad verilerine göre malatya'da deprem mi oldu? Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli'nin geçtiği son dakika bilgilerine göre malatya'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika... Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem from muhalifyazar.com
Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 18.30'da meydana gelen deprem yerin 5.0 derinliğinde gerçekleşti.

Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Afad deprem dairesi başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre malatya arguvan merkezli bir deprem meydana geldi. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Kandilli rasathanesi tarafından gelen son dakika haberine göre; Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi.

Kandilli rasathanesi ise 37 olarak duyurdu son dakika deprem. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar